miercuri, 8 decembrie 2010

Sindicatul agricultorilor Cultivatorii Directi din Romania in parteneriat cu Institutul National de Asistenta pentru Cetateni cauta parteneri / colaboratori / sponsori pentru intiativa de infiintare la nivel national a unei asociatii a bio-agricultorilor.



Cei care doresc sa ne sprijine financiar, pot dona 2% din impozitul platit catre stat anul trecut. Procedura este simpla: completati declaratia 230 pe care o gasiti aici, sau ne trimiteti un mail la inaccdr@yahoo.com iar noi va trimitem formularul impreuna cu instructiunile de completare si alte informatii utile.


CE INSEAMNA 2% ?

Prin completarea Declaratiei 230 si depunerea ei la Administratia Fiscala din localitatea dumneavoastra, redirectionati 2% din profitul platit catre stat anul trecut catre o organizatie non-profit.
De ce e bine sa faceţi asta?
- Nu vă costă nimic!
- Contribuiţi la eficientizarea cheltuirii banului public - deci al dvs.!
- Puteţi ajuta la rezolvarea unei probleme din comunitatea dvs. direcţionând 2% către o organizaţie care lucrează în acel domeniu.
- Vă puteţi asigura că acei bani rămân în comunitatea dvs. direcţionându-i către o organizaţie locală.
- Puteţi ajuta oameni în nevoie direcţionând 2% către o organizaţie care lucrează pentru ei!

Pentru alte tipuri de donatii, colaborari sau parteneriate nu ezitati sa ne contactati la adresa de mail mai sus mentionata.

Va multumim pentru sprijin si credem ca impreuna cu dumneavoastra actiunea noastra va avea succes.